Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tornádó Csehország : Görbeéri tó 12.09. - Időkép Képtár : A templomnak nincs se tornya, se.

Tornádó Csehország : Görbeéri tó 12.09. - Időkép Képtár : A templomnak nincs se tornya, se.. A tornádó fákat csavart ki a földből gyökerestől, tetőket szakított le, buszokat és autókat borított fel. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer.

A legnagyobb károkat hodonín és breclav városok környékén okozta. Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére.

Ágyúgolyóként becsapódó jégesőre, milliós károkra kell ...
Ágyúgolyóként becsapódó jégesőre, milliós károkra kell ... from titkokszigete.hu
Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott. Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. 29 fokos a balaton vize. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra.

Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén.

Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Hasonlóan néznek ki a tornádó által sújtott települések is. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. A templomnak nincs se tornya, se. A tornádó emberéleteket is követelt, de az áldozatok számát egyelőre nem tudni pontosan. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. Miközben csehország és szlovákia határán tornádó pusztított, németországban és ausztriában jégeső tarolt. Hrusky, luzice és moravská nová ves és hodonín településeken házak tucatjait. Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt.

Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a templomtornyot és elvitte a tetőt. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a.

Halálos tornádó pusztított Csehországban
Halálos tornádó pusztított Csehországban from gdb.rferl.org
A helyi mentőszolgálatokat adták hírül ezeket az információkat, közvetlen azután, hogy csütörtök késő este jött létre az a tornádó, ami elemi erővel csapott le. A tornádó sújtotta településekre osztrák és szlovák mentőautók érkeztek, bécs két mentőhelikoptert is küldött a csehek megsegítésére. A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett. A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette: A tornádó fákat csavart ki a földből gyökerestől, tetőket szakított le, buszokat és autókat borított fel. Antonín tesarík, a hodoníni kórház igazgatója a televízióban úgy nyilatkozott. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól.

Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és házakat zúzott szét. A templomnak nincs se tornya, se. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A tornado has swept through several villages in the czech republic, killing five people and leaving more than 150 others injured. A felhőtölcsér pusztításáról számos felvétel érkezett. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de „egy tornádó vágott át a falun, földig rombolta a település felét, csak a külső falak maradtak, tető és ablakok nélkül. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer távolságra található brnótól. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási károkat hozzátette: A tornádó fákat csavart ki a földből gyökerestől, tetőket szakított le, buszokat és autókat borított fel.

Tíz sérültnek súlyos az állapota. Mehr als 200 menschen wurden verletzt, davon mindestens 10 schwer. Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Eine sprecherin der rettungskräfte bestätigt das gegenüber lokalen medien.

Hideg van! :-) - Időkép Képtár
Hideg van! :-) - Időkép Képtár from www.idokep.hu
Tornádó csapott le csehország és szlovákia határán. Elmondása szerint a mentők megkezdték a megrongált házak átkutatását, és pontosabb számokat valószínűleg csak a. Hasonlóan néznek ki a tornádó által sújtott települések is. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: Teile von ortschaften wurden verwüstet.

A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette.

Egyre több fenyegető jel érkezik nyugati szomszédságunkból: 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Legalább 150 ember megsérült és hatalmas anyagi károk keletkeztek. Már egy hete minden nap havas zivatarok, viharok alakulnak ki tőlünk nyugatra, északnyugatra. Rengeteg a sérült, hatalmas az anyagi kár! A templomnak nincs se tornya, se. Hasonlóan néznek ki a tornádó által sújtott települések is. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Ein schweres unwetter im südosten tschechiens hat mindestens drei menschenleben gefordert. 29 fokos a balaton vize. Tornádó pusztított csütörtök este csehország déli határán, hodonín város közelében. Ez a frontzóna közeledik most magyarország felé. A radikális baloldal eltávolította az egyik legnagyobb amerikai elnök szobrát new yorkban.